Share

Wie zijn wij

Hans van Manen - Directeur

Hans van Manen – Directeur

Itchdezign ontwerpt en bouwt sinds 2007 online softwaresystemen op maat. Dat doen wij voor een brede klantenkring. Onze basis? Onze producten zijn zo gebruiksvriendelijk mogelijk en geven een juiste weergave van uw bedrijf.

Itchdezign is in staat om snel gespecialiseerde teams samen te stellen. Deze teams bestaan uit professionele ontwikkelaars en designers.

INVENTIEF – CREATIEF – ERVARING

Ieder bedrijf waar wij voor werken, is uniek. Daarom doen wij er alles aan, om uw bedrijf te leren kennen. ItchDezign heeft jarenlange ervaring in huis en heeft een no-nonsense manier van werken. Wij zijn creatief, sociaal, eigenwijs en zelfkritisch. Niet bang voor uw mening. Gevoel voor humor maar ook serieus. Altijd in voor nieuwe technieken. “Out of the box” denken. Afstand nemen indien nodig, passie voor ons vak. Zonder zingeving geen zin.

Quote:
‘Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.’
Steve Jobs 1955-2011

Is your online software hosted Green?

Itchdezign adviseert haar klanten om de online software op maat te hosten bij Yourhosting. Zij maken gebruik van een CO2-neutraal datacentrum. Wanneer wij u adviseren voor een hostingbedrijf kiezen wij voor milieubewust. Is uw website groen? Doe hier de check!